Política

10 voces españolas críticas con el juicio al ‘procés’

El diario catalán 'CRÍTIC' ha recopilado diferentes voces del mundo político, social y cultural español que, sin ser independentistas, tienen una visión crítica con el juicio y la prisión preventiva de los líderes independentistas.

Comentarios
  1. Posicionament d´Ecologistes en Acció de Catalunya davant la regressió democràtica la repressió policial i judicial, i el conflicte entre Catalunya i l´Estat espanyol
    Davant les reiterades vulneracions dels drets individuals i col·lectius per part dels poders de l’Estat des de fa anys, i que s’han intensificat a Catalunya a partir del setembre de 2017, amb l’intent d’assalt policial il·legal a la seu d’una formació política (CUP) i l’escorcoll del Departament d’Economia, i la repressió violenta del referèndum de l’1 d’octubre per part de les forces de seguretat de l’Estat, Ecologistes en Acció de Catalunya manifesta:
    (1) Reclamem el reconeixement de la naturalesa política del conflicte, entre dues parts que són l’aparell de l’Estat espanyol i una bona part de la societat catalana, que reclama exercir la seva sobirania com a poble per a decidir lliurement i democràtica de quina manera es vol relacionar amb la resta de l’Estat. En aquest conflicte polític, l’única sortida pot ser negociada i de carpàcter polític. Qualsevol intent de portar aquesta situació al camp judicial i policial, com s’ha fet fins ara per part de l’Estat, està condemnat a perpetuar i agreujar encara més el conflicte.
    (2) y hasta (11)
    https://www.ecologistasenaccion.org/?p=116989

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.